Activo's doen het anders, op maat en zeker na hun 50e!


sinds 29-11-2020 3:10:02

Grote foto activo doen het anders op maat en zeker na hun 50e boeken hobby en vrije tijd
prijs: € 17,45
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Activo's doen het anders, op maat en zeker na hun 50e!
Edwin Timmers
9789054721857
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Een praktische filosofie voor een fysiek en mentaal actieve leefstijlontwikkeling In 2010 verscheen Sport op maat (SOM), een handleiding bedoeld voor de sporter vanaf 30-35 jaar die wil nadenken over het meer verantwoord sporten bij het ouder worden. Tot nu toe is het sportaanbod voor 55-plussers allerminst optimaal. Voor hen is daarom deze Sport op maat-handleiding het meest aan te bevelen. De lezer wordt met dit boek verleid een zelfgekozen tijdbestedings- en belevingsplan op te stellen, met taken en activiteiten die steeds veranderen. Alle ontwikkelings- en onderzoekservaringen uit het verleden zijn in dit boek gebundeld en - indien wenselijk - vertaald naar het nieuwe toepassingsgebied en daar in samenhang met elkaar gebracht. In Activo's doen het anders, op maat en zeker na hun 50e! wordt deze leefstijl in theorie onderbouwd en in praktische voorbeelden geïllustreerd. Het is een bij uitstek praktische filosofie, die in opvattingen, overtuigingen of waardegebieden is beschreven. De praktijk zie je terug in de vorm van schema's, werkpatronen of vuistregels.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789054721857
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Edwin Timmers
 ● SKU (eigen artikel code): 363200564


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23715438 Meld aan Aanbodpagina