Algemene kunstgeschiedenis


Grote foto algemene kunstgeschiedenis boeken wetenschap
€ 40,85
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Algemene kunstgeschiedenis
H. Honour
9789029066211

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Kaft of papier verkleurd. Conditie: Goed. Editie: 10. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.

Hugh Honour & John Fleming. Algemene kunstgeschiedenis.Hét standaardwerk over de geschiedenis van de kunst. Vanaf de eerste editie werd Algemene kunstgeschiedenis alom geprezen als het meest volledige boek over de geschiedenis van de kunst dat ooit in één deel werd uitgebracht.Het biedt een onderhoudend en informatief overzicht van de kunstgeschiedenis,dat begint bij een dertigduizend jaar oud beeldje uit Midden–Europa en eindigt bij de videokunst van de jaren negentig van de twintigste eeuw. Elke student kunstgeschiedenis en elke kunstminnaar zou het boek in zijn boekenkast moeten hebben staan:compleet, gezaghebbend, doortimmerd en zeer leesbaar. Het scherpe inzicht van de auteurs en de uiterst toegankelijke tekst worden gecomplementeerd door meer dan 1370 prachtige illustraties,kaarten en plattegronden, waarvan 585 in kleur.'Het beste complete overzicht van de kunstgeschiedenis dat ooit is samengesteld.Buitengewoon informatief en onderhoudend.' Kenneth Clark Een gezaghebbende en meesterlijke synthese. Toegankelijk voor studenteen van belang voor kunsthistorici. Juryrapport van MitchellPrize for the History of Art 'Een tour de force.' New York Times

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789029066211
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 190800897
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21690349

Meer Wetenschap

Meer Wetenschap aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder