Alles over psychologische tests


Grote foto alles over psychologische tests boeken overige boeken
€ 2
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Alles over psychologische tests
J.J.R. van Minden, J. van Minden
9789025404154

Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 19. Jaar: 2002. Taal: Nederlands.

Alles over psychologische tests is volledig herzien en tot de kern teruggebracht tot een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat je moet weten over psychologische tests. Bij het verschijnen van de eerste druk van dit boek brak groot rumoer los. De boodschap van dit boek was: laat je niet willoos naar de slachtbank voeren, maar bereid je goed voor, want daarmee verbeter je je resultaten. Alle keukengeheimen van de testdag werden prijsgegeven; dat werd Van Minden niet door iedereen in dank afgenomen. Inmiddels is algemeen bekend dat Test-Training tot goede resultaten leidt. Deze herziene en bijgewerkte editie is nog steeds de beste en meest actuele praktijkgids voor sollicitanten en anderen die getest moeten worden. Dit boek biedt: - een degelijke voorbereiding op de testdag; - inzicht in de meest gebruikte tests; - voorbeeldvragen en oefentests; - tips en trucs om tijdnood en stress te voorkomen; - advies om zo nodig bezwaar aan te tekenen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789025404154
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: J.J.R. van Minden, J. van Minden
 ● SKU (eigen artikel code): 221200527
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22116251

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.