Bestuurskundig onderzoek


sinds 18-1-2021 03:04:37

Grote foto bestuurskundig onderzoek boeken overige boeken
prijs: € 6,50
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bestuurskundig onderzoek
Sandra van Thiel
9789046901861
Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 2. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Standaarddeviatie, steekproeven, validiteit: het zijn begrippen die studenten bestuurskunde leren aan het begin van hun studie, maar die vaak pas gaan leven wanneer zij aan hun bachelor- of masterscriptie toe zijn. De bestaande literatuur voor methoden en technieken is vaak nogal technisch en is bovendien niet toegesneden op hun vakgebied. Bestuurskundig onderzoek is een inleiding in de onderzoeksmethodologie waarin de theorie direct toegepast wordt in de bestuurskunde. Daardoor krijgt het vak meteen betekenis. Bovendien wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de bestuurskunde als onderzoeksgebied, bijvoorbeeld met het interdisciplinaire karakter ervan. Het boek is een praktische handleiding. De auteur beschrijft alle onderzoeksstappen en geeft tal van praktische tips. Met behulp van de oefeningen kan de stof direct worden toegepast. Verder bevat het boek toetsvragen. Op de website bij het boek staan extra toetsvragen, multiplechoicevragen en antwoordsleutels. Hiermee is het boek niet alleen geschikt in onderwijssituaties, maar ook voor zelfstudie. Bestuurskundig onderzoek is bedoeld voor studenten die voor het eerst kennismaken met bestuurskundig onderzoek. Dat zullen primair studenten bestuurskunde zijn, maar ook bestuursjuristen, beleidssociologen, politicologen en andere onderzoekers die zich bezighouden met het openbaar bestuur, kunnen veel baat hebben bij dit boek. Sandra van Thiel is universitair hoofddocent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daar combineert zij haar eigen onderzoeksinteresse in verzelfstandiging van overheidsorganisaties met onderwijs in onderzoeksmethoden voor bachelor- en masterstudenten.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789046901861
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sandra van Thiel
 ● SKU (eigen artikel code): 430600591


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24134891 Meld aan Aanbodpagina