Bloemen Der Duisternis


Grote foto bloemen der duisternis boeken literatuur
€ 16,60
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Bloemen Der Duisternis
Aharon Appelfeld
9789041414090

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en het aantal deportaties uit het getto neemt elke dag toe. Nadat alle pogingen om een schuilplaats voor de elfjarige Hugo te vinden zijn mislukt, besluit zijn moeder hem bij Mariana te laten onderduiken, haar vriendin van de lagere school, die nu het oudste beroep ter wereld uitoefent. Hugo bevindt zich van het ene op het andere moment in een donker, benauwd slaapkamertje naast de kamer van Mariana. Mariana, een knappe maar humeurige vrouw, waakt over hem en heeft hem lief, maar net als Hugo is ze volledig afhankelijk van anderen. Het leven van Hugo is een aaneenschakeling van luisteren, observeren en veel aanpassen. Hij leert over het leven, en de wreedheid, lelijkheid en grofheid ervan, maar ook over tederheid en edelmoedigheid. Bloemen der duisternis is een verhaal over een grote liefde, van ontegenzeggelijke kracht, waarin de spanning steeds hoger wordt opgevoerd.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789041414090
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Aharon Appelfeld
 ● SKU (eigen artikel code): 380500364
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23221275

Meer Literatuur

Meer Literatuur aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Emoticon
Emoticon
€ 2
De Gouden Tulp
De Gouden Tulp
€ 4,35