Borderline persoonlijkheidsstoornis


Grote foto borderline persoonlijkheidsstoornis boeken overige boeken
€ 41,50
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Borderline persoonlijkheidsstoornis
Marsha M. Linehan
9789026514579

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 5de druk. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

MARSHA M. LINEHAN Borderline persoonlijkheidsstoornis Handleiding voor training en therapie Verwarring en wanhoop bepalen het leven van iemand met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Voor deze mensen is het leven een hel; de problemen komen als een voortdurende vloedgolf over hen heen, terwijl zij op geen enkele manier controle denken te kunnen uitoefenen, omdat hen dat niet geleerd is. Het resultaat is een schuldgevoel: 'Heb ik al deze problemen niet zelf gecreeerd?' Onze samenleving accepteert deze houding en het daarmee gepaard gaande gedrag niet. De patiënt krijgt dan ook geen erkenning van zijn of haar problematiek. Ook hulpverleners kunnen vaak geen antwoord of verlichting bieden. Of toch wel? De vaardigheidstraining die in dit boek centraal staat, lijkt wel degelijk een antwoord te geven. Deze methode schetst op heldere wijze voor cliënt en voor behandelaar een beeld van deze stoornis en van de manier waarop deze effectief omgebogen kan worden in de richting van een levenswaardig leven. Dat deze training en therapie resultaat bieden, is inmiddels in de praktijk gebleken. In de Verenigde Staten is deze therapie van Marsha Linehan 'recommended treatment' voor wie als 'borderline' geregistreerd is. Ook andere landen adopteerden inmiddels deze aanpak. In Nederland wordt de methode sinds 1995 uitgevoerd en ook hier lijkt deze therapie zeer succesvol. Daarbij geldt bovendien dat de Linehan-therapie geschikt is voor cliënten die aan een zware vorm van borderline stoornis lijden en die bij andere behandelingen weinig of geen baat vonden. Deze uitgave is de eerste vertaling van een oorspronkelijk Amerikaanse therapie. De redactie van deze vertaling heeft zich daarbij laten leiden door de behandelpraktijk. De handleiding bevat zeventig kopieerbare huiswerkbladen.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789026514579
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 170101444
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21690346

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.