Broodje (A)(A)P


Grote foto broodje a a p boeken literatuur
€ 11,95
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Broodje (A)(A)P
Patrick Arink
9789022984864

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.

Broodje aap In Los Angeles werd een man gearresteerd nadat hij veertien uur lang op een hoogte van vijf kilometer boven de stad had gezweefd. De man zat in een stoei waaraan 45 met helium gevulde weerbalonnen bevestigd waren. Pas toen hij in de aanvliegroute van het vliegveld terechtkwam, werd hij met behulp van een helikopter uit zijn benarde positie bevrijd. Werkelijkheid of een verzinsel? Broodje-aapverhalen worden sinds jaar en dag als 'waar gebeurd' verteld. Door de komst van het Internet verspreiden zij zich nu sneller dan ooit: een verhaal dat vandaag opduikt in Singapore wordt morgen verteld in Johannesburg en Roelofarendsveen. Ze worden ingestuurd via e-mail, gepost in nieuwsgroepen en geplaatst op websites. In Broodje aap heeft Patrick Arink (1966) meer dan honderd van de smeuïgste verhalen van de digitale snelweg verzameld - van griezel- tot computerverhalen, van verhalen over criminaliteit tot verhalen over seks, geld en the rich and famous. Maar Broodje aap is meer dan alleen een verzameling sterke verhalen. Bij elke anekdote wordt tevens het verhaal achter het broodje-aap verteld en onthuld of het waar gebeurd is, verzonnen of op ware feiten gebaseerd. Dus voor wie wil weten of het verhaal over de hoogvlieger uit LA verzonnen is of niet... lees dit boek.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789022984864
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 270800200
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21690352

Meer Literatuur

Meer Literatuur aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Kleuren Van Rome
Kleuren Van Rome
€ 11,45
Utz [Nieuw]
Utz [Nieuw]
€ 7,99
Verdwijnpunt
Verdwijnpunt
€ 5,45
Jelaya
Jelaya
€ 5,70
Irina
Irina
€ 14,60