Crisis four


sinds 31-12-2020 03:06:15

Grote foto crisis four boeken overige boeken
prijs: € 3,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Crisis four
Andy McNab
9789051083514
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: -. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Nick Stone is een harde, maar rechtvaardige ex-SAS soldaat, die door de Britse geheime dienst wordt ingezet bij levensgevaarlijke militaire undercover - operaties. Sarah Greenwood is een aantrekkelijke, intelligente vrouw, goed getraind en zwaar bewapend. Met haar was Stone in het verleden betrokken bij een operatie in Syrië, waarbij ze in een hinderlaag liepen. Nu verdenkt de geheime dienst Sarah ervan te werken voor een terroristische organisatie. Stone krijgt de opdracht haar te vinden. Stone's missie leidt hem dwars door de Verenigde Staten. Is deze mysterieuze vrouw - de enige die Stone ooit dichtbij heeft laten komen - degene die ze beweert te zijn? En als hij haar verhaal zou geloven, wie zijn dan zijn werkelijke vijanden? Een zenuwslopende klopjacht loopt uit op een bloedstollende confrontatie in het hart van de Verenigde Staten; een weergaloze climax die je nog lang zal bijblijven.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789051083514
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Andy McNab
 ● SKU (eigen artikel code): 190700891


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20882667 Meld aan Aanbodpagina