Beschrijving
Titel: Culinaria Espana Auteur: Marion Trutter ISBN: 9783833150654 Conditie: Used Zo groot als het land is, zo veelzijdig is zijn keuken: in het noorden de erfenis van de rondtrekkende herders nog merkbaar, in het zuiden gedijt het exotische fruit dat de Arabieren meebrachten. In Galicië laten stoere kerels zich langs touwen vanaf de rosten in zee zakken om de merkwaardig gevcormde eendenmosselen te zoekn. Vis, schaal-en schelpdieren worden op de visafslag verhandeld en duivelskunstenaars vereren bij het schijnsel van het houtvuur een traditionele toverdrank - dequeimada. In La Rioja pruttelt boven een vuurtje van rijshout een winters maal terwijl de Cateloniërs gegerilde lenteuien in een scherpe amandelsaus dopen en konijn met garnalen combineren. De paella wordt in Valencia traditioneel door mannen gekookt, terwijl het maken van wordt tijdens de slacht vrouwenwerk is.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam