Dan Kiley - Het Pietje Bell complex


Grote foto dan kiley het pietje bell complex boeken psychologie
€ 7,49
Locatie Roermond  (Limburg)

Kenmerken

Soort boek Paperback
Staat Gebruikt

Beschrijving

Ondertitel: 'Over mannen die maar niet volwassen willen worden.' Optimum, Utrecht, 1985. 224 blz. Paperback. Eigenlijk nog wel een aardig boek, maar vermoedelijk intensief gebruikt, waardoor de kaft lichtjes begint te lossen. Zeer goed bruikbaar boek nog! (Sporen van veroudering.)

Prijs is INCLUSIEF (stijgende) VERZENDKOSTEN binnen Nederland!

INFO: Onder invloed van de consumptiemaatschappij, verkeerd begrepen anti-autoritaire opvoedingsidealen en het feminisme zou zich bij veel mannen een type neurotisch gedrag ontwikkelen, gekenmerkt door de weigering volwassen te worden.
Met de figuur Peter Pan (c.q. Pietje Bell) als prototype wordt dit gedrag naar zijn ontwikkelingsfasen en kenmerken beschreven en met voorbeelden uit de praktijk van de auteur, Amerikaans psychiater, toegelicht.
Hulpmiddelen om dit gedrag te gaan herkennen en om er iets aan te veranderen worden aangeboden. Zonder vakjargon wordt een herkenbaar beeld geschetst van problemen waar ouders, vrouwen en mannen mee worstelen.
Hoewel bedoeld als zelfhulpboek "voor iedereen", stelt het boek vrij hoge eisen aan het psychologisch denk- en inlevingsvermogen van de lezer.

Kenmerken: Soort boek: Paperback, Staat: Gebruikt, Kopen in RoermondE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 8909510

Meer Psychologie

Meer Psychologie aangeboden in deze subrubriek.