De echomoorden

sinds 15-11-2020 3:05:41

Grote foto de echomoorden boeken literatuur
prijs: € 5,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De echomoorden
C.J. Daugherty
9789022572481
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2018. Taal: Nederlands.
Eerste thriller van New York Times-bestsellerauteur In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter. Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder. Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken? Lezersrecensies over The Echo Killing op Goodreads.com ‘Het beste einde dat ik in jaren heb gelezen.’ ‘Briljant en boordevol spanning.’ ‘Perfect voor fans van Mary Higgins Clark.’ ‘Greep me meteen en liet me niet gaan totdat ik het uit had. En dan dat einde!’
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789022572481
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: C.J. Daugherty
 ● SKU (eigen artikel code): 390700695


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24124317 Meld aan Aanbodpagina