De festivalpuzzel


sinds 30-11-2020 3:12:07

Grote foto de festivalpuzzel boeken hobby en vrije tijd
prijs: € 25,99
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De festivalpuzzel
Paul van de Vecht, Hubert van de Vecht
9789090262574
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Ze zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten: muziekfestivals! Als bezoeker van een festival sta je er niet altijd bij stil om hoeveel voorbereiding het gaat bij het publieksevenement waar jij op dat moment bent. Vaak wordt er al een jaar van tevoren gestart met de voorbereidingen voor slechts die ene dag. Het organiseren van een festival kan dan ook symbolisch worden vergeleken met het leggen van een grote puzzel. Ieder stukje van de puzzel vormt zijn eigen essentiële discipline binnen de organisatie die veel kennis van zaken en zorgvuldigheid vereist. Zoals het organiseren van vergunningen, productie, marketing, entertainment enzovoort. In dit boek lees je hoe een muziekfestival tot een succes komt. Daarbij zullen vooral de valkuilen en tips aan het licht worden gebracht, waardoor wellicht jouw toekomstige festivalpuzzel sneller gelegd kan worden! Hubert en Paul van de Vecht (oprichters X-Sense) delen hun praktijkervaringen en vertellen jou waar jij op moet letten. Beide broers hebben jarenlange ervaring met de organisatie van o.a. festivals als Lief Festival, Riverdance Festival en THUIS popfestival.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789090262574
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Paul van de Vecht, Hubert van de Vecht
 ● SKU (eigen artikel code): 401400675


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23876853 Meld aan Aanbodpagina