De Genezeres - Peter Allmend


sinds 7-1-2021 03:08:08

  • Grote foto de genezeres peter allmend boeken overige boeken
  • Grote foto de genezeres peter allmend boeken overige boeken
Grote foto de genezeres peter allmend boeken overige boeken Grote foto de genezeres peter allmend boeken overige boeken
prijs: € 18,95
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hij is onder de indruk van de helende uitwerking die haar behandeling op hem heeft. Een bijzondere belevenis die hij nooit zal vergeten.
De Genezeres - Peter Allmend - Heling van lichaam en geest Wijze lessen van een genezeres
Peter Allmend is nog erg jong als hij voor het eerst over de drempel van een eenvoudig huisje in Zürich stapt waar een vrouw haar roeping volgt om mensen te genezen. Hij is onder de indruk van de helende uitwerking die haar behandeling op hem heeft. Een bijzondere belevenis die hij nooit zal vergeten.
Door de jaren heen ontstaat er een hechte vriendschap met de genezeres, Delia genaamd, die hem vaak betrekt in haar behandelingen en hem zo inzicht geeft in de diepste geheimen van gezondheid en ziekte.
Langzamerhand ontdekt hij dat hij met een grote ziel te maken heeft. Hij begint zijn ervaringen en de uitgebreide toelichtingen, die hij ontvangt, op te schrijven. Zo ontstaat een soort ‘dagboek van geestelijke genezing’, dat buitengewoon en ongeëvenaard is. Een document over de wisselwerking tussen lichaam, geest en ziel en de onzichtbare geestelijke krachten die hierin een rol spelen.
Een ontroerend boek vol diepe levenswijsheid.
‘Zolang je in liefde verblijft, blijft de liefde ook in jou aanwezig. Dat is de basis van genezing. Er is geen andere kracht.’
De onder een pseudoniem schrijvende auteur Peter Allmend leidt een advocatenkantoor in Zürich. Daarnaast houdt hij zich met spiritualiteit bezig en leeft een teruggetrokken bestaan in Zwitserland. Naast de vakboeken die hij schreef was Elision zijn eerste boek waarmee hij zich op het terrein van spiritualiteit begaf. Daarna verscheen bij Aquamarin Verlag in Duitsland van zijn hand nog de boeken Einfachheit, Die Heilerin en Der Nestor. De boeken zijn in de Duitstalige landen een groot succes. Die Heilerin is het boek dat nu ook in het Nederlands onder de titel De genezeres wordt uitgebracht.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789492920447
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 18,95


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23612991 Meld aan Aanbodpagina