De Goochelvogel


sinds 21-12-2020 03:12:23

Grote foto de goochelvogel boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 3,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Goochelvogel
Willem H. Veldhuizen
9789052473222
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Dat sommige vogels kunnen goochelen weet natuurlijk iedereen. Dat sommige zeemeerminnen aan land komen om hun oude dag te slijten is ook bekend. Maar dat bepaalde slakken hun huizen te koop aanbieden of dat een wonderlijke Argentijnse brulaap liever bandoneon speelt dan brult, dat weet haast niemand. Nu is het getekend en opgetekend en gedrukt. Zwart op wit. Goud op snee. En wie twijfelt er nou aan een prentenboek? Eigenlijk is Willem Veldhuizen (1962) klassiek zanger, maar zelf vind hij dat dat niets met zijn andere talenten te maken heeft. Hij is namelijk ook dichter, vertaler, tekenaar en schrijver. Wat hij het meest is, hangt af van het moment. Nu dus schrijver en tekenaar van De Goochelvogel, een serie korte verhalen waarin de wereld slechts zelden door de ogen van een mens wordt bekeken. Een boekje voor de liefhebber!
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789052473222
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Willem H. Veldhuizen
 ● SKU (eigen artikel code): 110201362


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21789738 Meld aan Aanbodpagina