De laatste liefde van de President. Andrej Koerkov

sinds 6-2-2018 10:36:11

Grote foto de laatste liefde van de president. andrej koerkov boeken romans
prijs: € 4,50
Locatie : Sappemeer  (Groningen)

Kenmerken

Soort boek : Paperback
Staat : Nieuw
Taal : Nederlands

Beschrijving

Verzendkosten 5.50 Pakketpost ( Nederland) E-40
Moskou 2013: in een dichtgevroren openluchtzwembad met uitgehakte wakken viert Sergej Pavlovitsj Boenin met andere staatshoofden het vierhonderdjarig bestaan van de Romanov-dynastie. Wodka drinkend met Poetin en lichamelijk in uitstekende conditie is de Oekra•ense president Boenin op het toppunt van zijn macht.
Maar macht maakt eenzaam. Wat heb je aan geld en invloed als je niemand meer kunt vertrouwen? Twee jaar later staan de zaken er voor Boenin dan ook slecht voor: sinds zijn harttransplantatie zit hij opeens onder de sproeten; de weduwe van zijn donor heeft afgedwongen dat zij gaat waar het hart staat; een invloedrijke oligarch dreigt het hele land af te sluiten van elektriciteit en de Amerikanen zijn clandestien een aardappel aan het kweken ter grootte van een stadion.

In deze roman is niets wat het lijkt, telkens komt als bij een matroesjka een andere voorstelling van de werkelijkheid naar voren
Koerkov onderzoekt in De laatste liefde van de president hoe het iemand in Corruptistan in het hoogste ambt vergaat. Met veel invoelingsvermogen, spanning, humor en cynisme beschrijft hij afwisselend het leven van Boenin, van zijn vroege jeugd in de Sovjet-Unie, zijn carrire binnen de nieuwe elite van de Oekra•ne tot zijn rol als machtigste man van het land.
Blz - 511
Kenmerken: Soort boek: Paperback, Staat: Nieuw, Taal: Nederlands, Kopen in Sappemeer

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 7341822 Meld aan Aanbodpagina