De laatste vijf kilo


sinds 24-11-2020 3:04:47

Grote foto de laatste vijf kilo boeken hobby en vrije tijd
prijs: € 4,10
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De laatste vijf kilo
Sonja Kimpen
9789002239878
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Met 42 heerlijke recepten en lekkere ontbijt-en tussendoortips en een haalbaar bewegingsplan. De grote kracht van Sonja Kimpen is mensen motiveren en inspireren om eender welk doel te bereiken… al is het maar 5 kilo of één maatje afslanken. Zij neemt deze schijnbaar banale uitdaging serieus, precies omdat zij dagelijks deze verzuchtingen hoort. ';Had ik maar één maatje minder, ik zou me zoveel beter voelen.'; En: ';Help, ik begin uit te dijen en dat wil ik niet.'; Dit boek is anders dan alle andere afslankboeken omdat er een hemelsbreed verschil is tussen ';evenementen-afslanken'; -; of een snel dieet dat je een maatje minder belooft voor een bepaalde gelegendheid -; en het verwerven van inzichten voor een maatje minder. Je beste vorm voor altijd krijg je niet dankzij een crashdieet, maar dankzij de juiste mindset. En die zit tussen je oren! De verdiepende inzichten in de werking van jouw lichaam en geest (denkpatronen, organen, hormonen) zorgen ervoor dat je het lichaam krijgt waarin jij je helemaal thuis voelt. Natuurlijk pak je dit aan zonder dieet, zonder drastische ontberingen of extreme bewegingsprogramma';s, want alles wat fanatiek en extreem is, is per definitie ongezond en niet haalbaar als levensstijl. Sonja coacht je stap voor stap naar jouw beste vorm om dromen waar te maken. Sonja Kimpen heeft maar één doel: anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen. Ze staat bekend om haar aanstekelijke energie en de levensveranderende invloed die ze op mensen heeft. Al meer dan 20 jaar coacht ze samen met haar man Marc De Jonck in hun coach- en fitnesscentrum Synergie Wellness Point (''http://www.synergie.be''>www.synergie.be;). Om mensen zeer concreet en actiegericht te enthousiasmeren, ontwikkelde ze de krachtige coachmethode ';biosynergie®';, een sy
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789002239878
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sonja Kimpen
 ● SKU (eigen artikel code): 383500372


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23494857 Meld aan Aanbodpagina