De leider als coach[Zo goed als nieuw]


sinds 5-6-2019 22:37:53

Grote foto de leider als coach zo goed als nieuw boeken gezondheid en voeding
prijs: € 9,99
Locatie : Wommels  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Nooit goed genoeg. Altijd te weinig tijd. Als u leiding geeft, loopt u gevaar te bezwijken onder het gevoel voortdurend te kort te schieten. Wellicht zal dit boek van Paul Donders een keerpunt voor u zijn. Als u het leest, tenminste. Deze management-deskundige tekent een duidelijk profiel van een succesvolle en effectieve leider. De principes die hij neerlegt, zijn zo eenvoudig en praktisch, dat u ze meteen kunt toepassen. En tot uw vreugde zult u merken dat ze werken. Niet onmiddellijk, maar toch...
Leidinggeven is een dynamisch proces, waarin planning, organisatie, personeelsontwikkeling, coaching en communicatie belangrijke ele-men-ten zijn. Geen van deze elementen kan worden gemist, in welke organisatie dan ook. Anders komt het dynamische proces tot stilstand en stagneert het werk. Een goede leider helpt zijn medewerkers hun taak te vervullen en hun doelen te bereiken. Hoe belangrijk medewerkers en structuren ook zijn, het geheim van een succesvolle organisatie of onderneming berust voor een groot deel bij de leider. Heeft hij visie en heeft hij een dienstbare houding? Wekt hij en geeft hij vertrouwen? Corrigeert hij en is hij corrigeerbaar?
Aansluitend bij zijn eerdere boek - Creatieve levensplanning - moedigt Paul Donders u aan om uw eigen stijl te ontdekken en te ontplooien. Op verschillende plaatsen in dit boek staan 'Competentie Workshops'. Daarin neemt Donders u bij de hand om te zien wie u bent en wat uw sterke en zwakke kanten zijn - uw aangeboren en verworven vaardigheden. En als u het boek uit hebt, blijft u niet zitten met een kater. Nee, dan heeft Donders u ervan overtuigd dat niet alles ineens hoeft, maar dat echte vooruitgang stap voor stap gaat. En nu is het de vraag of u de eerste stap daadwerkelijk zet.

Over Boek.menu
Boek.menu is ontstaan door een gezamenlijke passie voor boeken en alles wat daarmee te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook betaalbare tweedehands boeken maar ook diverse varianten boekenleggers.
Bij ons staat klantvriendelijkheid op de eerste plaats! Wat betekent dat precies?
Dat betekent dat u bij Boek.menu:
· een goede prijs/kwaliteit mag verwachten.
· uw geld terug ontvangt als u niet tevreden bent.
· u altijd contact met ons kunt opnemen, via de telefoon en het contactformulier.
· u snel en deskundig antwoord zult ontvangen.
· uw aankopen kunt betalen met iDeal, MisterCash, Paypal, vooraf overmaken en contant bij afhalen.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789060679142
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 9789060679142-Als nieuw


Kenmerken: Kopen in WommelsKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22647370 Meld aan Aanbodpagina