De NCKO Kwaliteitsmonitor


Grote foto de ncko kwaliteitsmonitor boeken overige boeken
€ 6,50
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

De NCKO Kwaliteitsmonitor
Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek
9789088500947

Inclusief CD of DVD. Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

De NCKO Kwaliteitsmonitor 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088500947 H t instrument waarmee kinderdagverblijven zelf hun pedagogische kwaliteit in kaart kunnen brengen Er wordt veel gesproken over de kwaliteit in de kinderopvang van nul tot vier jaar, onder andere waar het de interactievaardigheden van de groepsleiding in de omgang met kinderen betreft. Maar ook de aanwezigheid en kwaliteit van onder andere spelmateriaal en meubilering zijn bepalend voor de kwaliteit van de dagelijkse ervaringen van de kinderen. Ook structurele kwaliteitskenmerken zoals groepsgrootte, staf-kindratio en de opleiding en training van pedagogisch medewerkers spelen een rol. De vraag is alleen hoe je die kwaliteit kunt meten. De NCKO-Kwaliteitsmonitor is een praktisch instrument waarmee kinderopvangorganisaties zelf de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang in kaart kunnen brengen. Met de Kwaliteitsmonitor is het mogelijk om de kwaliteit te beoordelen van de interacties tussen pedagogisch medewerkers en kinderen, van de leefomgeving en de structurele kwaliteit. Door de monitor toe te passen krijgt men snel inzicht in wat de sterke en zwakkere kanten van de kinderopvangorganisatie zijn en op welke concrete punten de pedagogische kwaliteit (verder) verbeterd kan worden. De ontwikkeling van de NCKO-Kwaliteitsmonitor werd financieel mogelijk gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789088500947
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek
 ● SKU (eigen artikel code): 372500091
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23053531

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.