De Shih Tzu, nu bestellen zonder verzendkosten


Grote foto de shih tzu nu bestellen zonder verzendkosten boeken gezondheid en voeding
€ 14,95
Locatie Gorredijk  (Friesland)

Kenmerken

Soort boek Hardcover
Staat Nieuw
Genre Overig
Taal Nederlands

Beschrijving

De Shih Tzu

Het boek De Shih Tzu is een luxe uitgevoerd boek voorzien van een harde kaft en telt 124 pagina’s. Aan de vormgeving en fotografie is opvallend veel aandacht besteed. Ook qua inhoud onderscheidt dit boek zich duidelijk van ‘de standaard rasboeken’. De tekst is opgedeeld in ‘hapklare brokjes tekst’ en is zeer toegankelijk geschreven.

Nu te bestellen zonder verzendkosten (binnen Nederland)! + GRATIS Shih Tzu-boekenlegger. Snel en veilig betalen met Ideal mogelijk!

Aan dit boek hebben diverse topfokkers, een keurmeester en een dierenarts meegewerkt. Hierdoor kan de lezer profiteren van hun kennis en jarenlange ervaring. Het boek bevat dan ook veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de aantrekkelijk vormgeving en prachtige foto’s is dit boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Shih Tzu-eigenaar.

Het boek is geschreven door Cindy Schwering. In 2006 is haar eerste boek met als titel De Chihuahua verschenen. De recensies waren zeer lovend en de eerste druk was dan ook al binnen een jaar uitverkocht.
Het zeer complete boek De Shih Tzu behandelt o.a. de volgende hoofdstukken:

Geschiedenis
Karakter
Uiterlijk
Rasstandaard
Aanschaf
De eerste negen weken
De socialisatiefase
Puppymijlpalen
Opvoeding
Basiscommando’s
Voeding
Verzorging
Benodigdheden
Gezondheid
Fokken en Tentoonstellen
Nuttige adressen


Kenmerken: Soort boek: Hardcover, Staat: Nieuw, Genre: Overig, Taal: Nederlands, Kopen in GorredijkE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 1688582

Meer Gezondheid en Voeding

Meer Gezondheid en Voeding aangeboden in deze subrubriek.