De Witte Koning


sinds 4-12-2020 03:02:55

Grote foto de witte koning boeken literatuur
prijs: € 4,40
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Witte Koning
György Dragomán
9789045000909
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Winnaar Sándor Márai-prijs De elfjarige Djata weet niet waarom twee mannen van de Nationale Veiligheidsdienst op een dag zijn vader hebben meegenomen. Hij begrijpt ook niet waarom zijn moeder in huilen uitbarst als hij haar op haar verjaardag een bos tulpen geeft. Wel weet hij dat hij moet leren de rol van zijn vader op een gegeven moment over te nemen. Tot die tijd leeft hij een jongensleven vol ondeugende avonturen. Hij speelt oorlogje in een brandend tarweveld, zoekt goud in verlaten mijnen, kijkt stiekem naar pornofilms in een achterkamertje van de bioscoop, en probeert een computer te verslaan met een partij schaak. Zijn opstandige jeugd wordt gekenmerkt door de permanente afwezigheid van zijn vader en de aanhoudende onderdrukking van het leven in een totalitaire staat. De witte koning is een indringende, zwaarmoedige maar ook humoristische schets van een jeugd achter het IJzeren Gordijn, waarmee een verbluffende nieuwe stem in de hedendaagse literatuur wordt geïntroduceerd. De witte koning zal in twintig landen tegelijk verschijnen: de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Israël, Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Griekenland, Slovenië, Bulgarije, Slowakije, Kroatië, Servië, Spanje en Roemenië.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789045000909
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: György Dragomán
 ● SKU (eigen artikel code): 363400489


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23624228 Meld aan Aanbodpagina