Een pluim voor de chef


sinds 17-11-2023 11:36:00


prijs: € 5,45
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Titel: Een pluim voor de chef
Auteur: Walter Lanckmans, Walter Lanckmans
ISBN: 9789058563200
Conditie: AsNew

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt.
Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil.
Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer...
Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

 ● Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
 ● Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
 ● We checken alle boeken eigenhandig
 ● Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
 ● 30 dagen retourgarantie

Kenmerken: Kopen in Rotterdam



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112716902 Meld aan Aanbodpagina