Een wereld vele gezichten


sinds 29-11-2020 3:10:01

Grote foto een wereld vele gezichten boeken wetenschap
prijs: € 3,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een wereld vele gezichten
Planet Lonely
9789085410171
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Een wereld vele gezichten illustreert deze gedachte met een prachtige verzameling foto's, die voorafgegaan worden door essays die het universele van het menselijk bestaan onder al de verschillende omstandigheden van onze diverse wereld benadrukken. In dit boek laten we mensen zien in alle fasen van onze gewone levenscyclus; een moment overdenkend, een emotie, een ritueel of intiem moment dat, algemeen of speciaal, herkenbaar is door alle culturen en talen heen. Ongeacht nationaliteit of geloof, delen we de blijdschap om een geboorte, de viering van de speciale momenten in ons leven, de behoefte om ons leven zin te geven, de kracht om door te gaan, de volharding om te blijven proberen en het verdriet om de dood. Maar bovenal, delen we de nieuwsgierigheid naar andere mensen die ons op pad doen gaan om te kijken wie ze zijn. Reizen leidt tot het besef dat we allemaal mensen en onderling verbonden zijn. Dit verlicht de weg die zich kruist met andere wegen, op de vele reizen die we maken.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789085410171
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Planet Lonely
 ● SKU (eigen artikel code): 341200164


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22627157 Meld aan Aanbodpagina