Gerard Zoekt Het Hogerop


  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
  • Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie Grote foto gerard zoekt het hogerop boeken avontuur en actie
€ 17,95
Locatie Den haag  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Soort boek Paperback
Staat Nieuw

Beschrijving

GERARD ZOEKT HET HOGEROP

Roman van Peter den Haring
over parallelle dimensies, het dagelijks leven in Nootdorp, dating, hondentraining, Tantra, buitenaardse invloeden en Willem Alexander. Gesigneerd te bestellen via 070-3646639 voor € 17,95 inclusief verzendkosten.

Goedbedoelende, kinderloze midlifers met kleine geheimen en volop relatiestress. Hun levens rollen voorspelbaar voort. Behalve dat van waterbouwkundig ingenieur Gerard Mooiveld. Hij is 42, heeft een goede baan en woont samen met Angela in Nootdorp. Zijn lichte drankprobleem wordt te veel zichtbaar, vindt hij zelf. In therapie kickt hij af en meteen ook maar van de sleur met Angela. Hij vlucht op vakantie naar Roemenië en duikt daar onder in het bouwen van kolken en in een internationale Tantra-workshop. Angela versiert ondertussen de vriend van haar buurvrouw. Voorspelbaar?
Op de terugweg naar de luchthaven van Boekarest raakt Gerard in een grondverschuiving, die toegang blijkt te geven tot parallelle dimensies. Tenminste, zo ervaart hij het contact met de buitenaardse bewoner van een onderaardse basis. Het leven in Nederland gaat gewoon door, zijn gangetje, maar Gerards leven gaat geheel op zijn kop (en niet meer van de aardbeienlikeur) als er zich verschuivend bewustzijn aan dient. Lees alle buitenaardse nieuwtjes!

Peter den Haring (70) is astroloog, auralezer, regressietherapeut en Familie Opsteller met een praktijk in Den Haag, Hij is hoofdredacteur van de tweewekelijkse internetkrant Tijdgeest Magazine en columnist voor o.a. Paravisie. Hij maakte een CD met Nederlandse liedjes (Schone lakens), twee zelfhulp CDs (Auraschoonmaak en Trancereizen) en hij schreef eerder Het Domino Orakel, De Belofte, De Keizer Die Flauw Viel, De Vuurproef van Verenike, Zonder Vader Zonder Moeder en Sireas en de Vluigvogel.


Reacties van collega-auteurs:

Tijn Touber: Verfijnde, botte en recht voor z’n raap humor in een boek dat echt ergens over gaat (relaties, spiritualiteit, esoterie, psychologie, de conditie van de wereld, de tijd waarin we leven).
Lisette Thooft: Ik val altijd in slaap op de bank als ik een boek lees maar met dit boek niet. Wat een bijzondere beschrijvingen!

Kenmerken: Soort boek: Paperback, Staat: Nieuw, Kopen in den HaagKlik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 14324583

Meer Avontuur en Actie

Meer Avontuur en Actie aangeboden in deze subrubriek.