Gezondheidspsychologie


sinds 21-7-2020 4:02:31

Grote foto gezondheidspsychologie boeken studieboeken
prijs: € 3,60
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
Gezondheidspsychologie
Paul Bley, Paul Bennett
9789043017473
Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Gezondheidspsychologie is een uitgebreide inleiding in het vakgebied. Het boek gaat in op allerlei onderwerpen die met gezondheid en ziekte te maken hebben, zoals gezond gedrag, stress, preventie, ziek worden, ziektebeleving en de impact van ziekte op de omgeving. Het begrijpen van het gedrag rond gezondheid en ziekte staat daarbij centraal. Naast een brede theoretische basis zijn er onderzoekskaders opgenomen waarmee je je extra in de stof kunt verdiepen. Met behulp van de discussievragen, de margebegrippen, de samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk en de begrippenlijst achter in het boek maak je je de materie snel eigen. Gezondheidspsychologie is geschreven voor studenten toegepaste psychologie, verpleegkunde, fysiotherapie en social work binnen het hoger onderwijs. Op de website www.pearsoneducation.nl/morrison vind je meerkeuzevragen met feedback. Val Morrison is een senior docent gezondheidspsychologie aan de Swansea University in Wales, Groot-Brittannië. Paul Bennett is er professor klinische gezondheidspsychologie en hoofd van Swansea NHS Trust Psychology Services. Het boek is voor de Nederlandse markt bewerkt door Peer van der Helm, psycholoog en werkzaam aan Hogeschool Leiden, en Leo Juffermans, klinisch psycholoog.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789043017473
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Paul Bley, Paul Bennett
 ● SKU (eigen artikel code): 180801097


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21155955 Meld aan Aanbodpagina