Goed Opvoeden Is Leuk!


Grote foto goed opvoeden is leuk boeken overige boeken
€ 13,80
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Goed Opvoeden Is Leuk!
H. Görtz, Mariette Middelbeek
9789049400224

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.

Leer je kind goede gewoontes vanaf de geboorte Als nanny merkte Hansje Görtz dat je kinderen, hoe jong ze ook zijn, al heel veel kunt leren. Als ouder heb je dan nog heel veel invloed. Je kunt er dan dus voor zorgen dat je kleine zich goede gewoontes werkelijk eigen maakt. Dat het zich bijvoorbeeld bewust wordt van anderen, en nadenkt over hún belangen. Zo wordt niet alleen de omgang met de kleine prettig, ook voor de sociale ontwikkeling van het jonge kind zijn deze regels van groot belang. Begin je later met het leren van omgangsvormen aan je kind, dan is de kans groot dat ze altijd 'aangeleerd' zullen blijven. Jong geleerd, oud gedaan Hansje Görtz biedt in dit boek de handreikingen om het kind al vanaf de geboorte vertrouwd te maken met de juiste omgangsvormen. Omgangsvormen zijn voor kinderen dus misschien nog wel belangrijker dan we denken. En ouders blijven de eerst verantwoordelijken voor het aanleren ervan. Veel ouders hebben echter allebei een baan, waardoor er minder tijd is om de kinderen goede manieren bij te brengen. Of ze weten 'het' gewoon zelf niet precies en kunnen dan natuurlijk ook niet het goede voorbeeld geven. Goed opvoeden is leuk! biedt iedereen die met de opvoeding van kinderen te maken heeft, een praktische, heldere leidraad voor het aanleren van goede gewoontes bij kinderen. Het boek is overzichtelijk met uitgebreide uitleg en korte tips. En natuurlijk mag de handige chart niet ontbreken: samen met je kinderen kun je via een heldere beloningswijze bijhouden welke gewoontes en manieren inmiddels zijn geleerd. Hansje Görtz (1978) kan zonder overdrijving dé nanny van Nederland genoemd worden. Na cum laude afgestudeerd te zijn aan het gerenommeerde Norland College in Engeland, de beste nannyschool ter wereld, ging zij aan de slag als nanny. Eerst inwonend bij families in Schotland en London, vervolgens uitwonend bij een familie in Amsterdam. Hierna was zij als nanny werkzaam voor het Nederlandse Koninklijk Huis. Na ruim tien jaar praktijkervaring startte Hansje in 2007 haar eigen succesvolle opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nanny's, Görtz & Crown Family Care Consultancy. Ze leidt nanny's op en bemiddelt tussen hen en gezinnen. In Goed opvoeden is leuk! heeft Hansje Görtz haar vakkennis en ervaring voor het eerst gebundeld. Met haar positieve en praktische benadering inspireert en adviseert zij alle (aanstaande) ouders en opvoeders bij het aanleren van goede manieren aan hun kinderen. Nuttige wenken, handige tips, waardevolle wetenswaardigheden en anekdotes uit de praktijk maken haar boek tot een onmisbare inspiratiebron bij de opvoeding van alle kinderen van Nederland. En volgens Hansje Görtz kan je daar niet vroeg genoeg mee beginnen…

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789049400224
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 270800202
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21690351

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.