Handboek energetische basiskennis - Wilka Zelders


sinds 14-1-2021 03:04:56

Grote foto handboek energetische basiskennis wilka zelders boeken overige boeken
prijs: € 23,50
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hoe kun je energie voor jou laten werken? Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken? Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kun je die vrij laten stromen?

Wilka Zelders - Handboek Energetische basiskennis - Hoe energie voor jou werkt
Hoe kun je energie voor jou laten werken? Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken? Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kun je die vrij laten stromen?
Wanneer je op je oer-eigen energiestroom gaat leven, neemt ook je gevoel van richting, waarde en vitaliteit toe.
 
Het energiesysteem van de mens zit bijzonder geavanceerd in elkaar. Dit boek geeft een helder overzicht van je energetische anatomie. Het laat zien hoe je chakrasysteem werkt en wat de rol is van de drie Centra van Kracht en de vier Sluizen, de vier energielichamen en hun vermogens en de yin- en yangkrachten. Bovendien geeft het inzicht in de uitdagende beperkingen van je schaduw, pijnlichaam en beschermende bepantsering.
 
Met de leuke en simpele oefeningen kun je je energieën nog beter gaan voelen en balanceren en ontdek je mogelijkheden voor (zelf)genezing en energetische healing. Zo kun je de baas worden van je eigen energetische ruimte, waardoor het leven dat je leeft steeds beter bij je ware zelf zal gaan passen.
 
Met een mix van informatie, inspiratie en oefeningen is dit boek een gereedschapskist voor iedereen die wil onderzoeken hoe je je volledige kracht kunt ontsluiten. Of je nu voor het eerst met energie werkt of daar al meer ervaring mee hebt: je innerlijke licht en liefde zullen groter worden.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789460151453
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 23,50


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24150668 Meld aan Aanbodpagina