Harry Potter 4 - Harry Potter en de Vuurbeker


Grote foto harry potter 4 harry potter en de vuurbeker boeken jeugd 13 jaar en ouder
€ 5,95
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Harry Potter 4 - Harry Potter en de Vuurbeker
Olly Moss, J.K. Rowling
9789076174198

Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. met (lees)vouw Conditie: Goed. Editie: 20. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.

Onderdeel van de bestsellerserie Harry Potter. Zoals ieder jaar brengt Harry Potter de zomervakantie door bij zijn vreselijke oom en tante, waar de sfeer dit jaar extra gespannen is doordat hun verwende zoontje Dirk op dieet is. Harry kan dan ook niet wachten tot hij terug mag naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, om aan zijn vierde schooljaar te beginnen. Maar voor het zover is, wordt hij door de familie Wemel op spectaculaire wijze bij de Duffelingen opgehaald, om mee te gaan naar de finale van het WK Zwerkbal! Harry weet dan ook nog niet dat er dat jaar op Zweinstein een nog groter en spannender evenement zal plaatsvinden, waarbij ook leerlingen van buitenlandse toverscholen vertegenwoordigd zullen zijn. Ondanks alle opwinding en magische gebeurtenissen, probeert hij zich toch op zin lessen te concentreren. Ondertussen zijn er allerlei tekenen die er op wijzen dat Voldemort, met behulp van Duistere tovenaars, weer aan kracht begint te winnen. E angst dat Hij Die Niet Genoemd Mag Worden opnieuw zal toeslaan, wordt steeds groter…

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789076174198
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Olly Moss, J.K. Rowling
 ● SKU (eigen artikel code): 371100043
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23664377

Meer Jeugd | 13 jaar en ouder

Meer Jeugd | 13 jaar en ouder aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Griekse Mythen
Griekse Mythen
€ 45,85
Pietje Bell 2
Pietje Bell 2
€ 2,90
Foute Wissel
Foute Wissel
€ 15,35
Bijbels Draai-Boek
Bijbels Draai-Boek
€ 11,25