Heeft de koningin een huissleutel?


sinds 21-1-2021 03:14:45

Grote foto heeft de koningin een huissleutel boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 5,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heeft de koningin een huissleutel?
Cor de Horde
9789046805916
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Cor de HordeHeeft de koningin een huissleutel?en andere vragen van kinderen aan het koningshuisOf je nu oud of jong bent, het koningshuis heeft altijd iets magisch. Wie wil er nu niet weten hoe het eraan toe gaat in 't paleis? Voor kinderen heeft het koningshuis zelfs iets sprookjesachtigs, ieder meisje wil wel een prinsesje zijn dat van gouden borden eet en de hele dag met een kroon op loopt. Maar gaat het eigenlijk wel echt zo?In Heeft de koningin een huissleutel? geeft Cor de Horde - koningshuiskenner bij uitstek - antwoord op de uiteenlopende vragen die kinderen over dit onderwerp stellen. Cor de Horde werkt al jaren voor het tijdschrift Vorsten Royale en weet alles van het leven van koningin Beatrix, Willem-Alexander en M‡xima, de prinsesjes en alle andere leden van de familie. Vragen als 'Wanneer draagt de koningin de kroon?', 'Waar komt de gouden koets vandaan?', 'Hoe word je lakei?', 'Is er een speeltuin achter het paleis voor de kleinkinderen?' leiden tot verrassende antwoorden.Een kijkje achter de schermen van het koninklijk huis!Cor de Horde is senior editor bij het maandblad Vorsten Royale. Hij staat bekend als een groot kenner van het koningshuis en wordt dan ook regelmatig gevraagd om voor de televisiecamera uitleg te geven over het nieuws aan het hof. Hij verzorgt een column onder de treffende naam 'Mister Majesty'.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789046805916
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Cor de Horde
 ● SKU (eigen artikel code): 320700029


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22038585 Meld aan Aanbodpagina