Herfst


Grote foto herfst boeken overige boeken
€ 6,70
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Herfst
T. Brugge
9789025731526

Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

Achthonderd jaar geleden noemde Franciscus van Assisi de aarde zijn moeder. Het feit dat hij met planten, dieren, en mensen omging als met broeders en zusters, was geen romantische houding, maar een principiële keuze voor het evangelie. In die geest is de Franciskaanse Samenwerking gestart met het milieuproject 'De aarde eren', een project waarmee zij zichzelf en anderen wil uitdagen om de eerbied voor onze bedreigde Moeder Aarde tot uiting te brengen. De tijd dringt immers... Een onderdeel van dit project is de serie AARDEN IN GELOOF, die uit vier delen bestaat: Winter, Lente, Zomer en Herfst. De reeks is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen mensen uit verschillende kerkelijke en gelovige tradities en is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het voorbereiden, samenstellen en vormgeven van kerk- en gebedsdiensten. De boeken bieden informatie en ideeën voor voorgangers, leden van liturgiegroepen of voorbereidingsgroepen van themadiensten. Maar door de praktische sugges

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789025731526
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: T. Brugge
 ● SKU (eigen artikel code): 401700369
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805990

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder