Het huisje van bles


sinds 27-7-2020 4:07:58

Grote foto het huisje van bles boeken literatuur
prijs: € 9,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
Het huisje van bles
Herman Broers
9789078430070
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
'Hoe meer wij wereldburger worden, des te sterker voelen wij de behoefte ergens geworteld te zijn. Pel de kosmopoliet uit zijn kleurloos hulsel en ge vindt de gekleurde regionalist.' - prof. dr. H.J. Prakke (1900-1992) - In 2000 verruilde Herman Broers de oude binnenstad van Kampen voor een boerderijtje in Scherpenzeel (Frl.), in het hart van de westhoek van Weststellingwerf. Deze voornamelijk op zichzelf aangewezen streek van 1200 inwoners verdeeld over zes dorpen ligt in hoefijzervorm rond het nauwelijks ontdekte natuurgebied de Rottige Meente, niet ver van de Weerribben. Over zijn belevenissen als min of meer geremigreerde Fries tussen de westhoekers, pendelend tussen de rest van de wereld waar hij werkt en het dorp waar hij woont, schrijft hij columns in de dorpskrant Veenletters. In Het huisje van Bles zijn 25 daarvan verzameld en is eentje extra toegevoegd. Op zoek naar medemenselijkheid en uit verwondering over het alledaagse schrijft Broers met humor, ironie en mededogen over belevenissen, personen en ontmoetingen die even lokaal als universeel zijn.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789078430070
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Herman Broers
 ● SKU (eigen artikel code): 290400335


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22519699 Meld aan Aanbodpagina