Het leugenarchief / druk 1


sinds 28-12-2021 03:08:09

Grote foto het leugenarchief druk 1 boeken detectives
prijs: € 5,10
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het leugenarchief / druk 1
Jac. Toes, Thomas Hoeps
9789044513844

Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.

In Het leugenarchief figureert wederom het opmerkelijke Nederlands-Duitse duo bestaande uit Robert Patati, de eigenzinnige kunstrestaurator uit Krefeld, en Micky Spijker, psychologe en politievrouw uit Arnhem.
Wanneer Wolfgang, een collega van Robert, in Amsterdam het beeldarchief van bedrijf Duneko restaureert, komt hij bij een aanslag om het leven. Alles wijst erop dat niet hij maar de CEO van Duneko het doel was. Maar wie heeft het op hem gemunt en waarom? Samen met Micky duikt Robert in het verleden en heden van Duneko, waarbij contacten met foute regeringsleiders en lucratieve handel in biobrandstoffen aan het licht komen. Ook blijken Wolfgangs activiteiten voor Duneko een schimmig tintje te hebben.
Een thriller over de verraderlijke werking van het geheugen, over een knipperlichtrelatie, over Afrika als moderne kolonie van de westerse wereld voor de productie van biobrandstoffen, over chantage en steun aan corrupte regeringsleiders.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Gratis verzending vanaf 4 boeken

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikelcode): 9789044513844
 ● ISBN (artikel code): 9789044513844
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Jac. Toes, Thomas Hoeps
 ● Primaire Auteur: Jac. Toes, Thomas Hoeps
 ● SKU (eigen artikel code): 403400998


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27124719 Meld aan Aanbodpagina