Het leven van een Loser 4 - Een hondenleven


Grote foto het leven van een loser 4 een hondenleven boeken jeugd 13 jaar en ouder
€ 4,60
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Het leven van een Loser 4 - Een hondenleven
Kinney, Jeff
9789026132360

Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.

Onderdeel van de serie Het leven van een loser. Deel 4 in de serie Het leven van een loser Opnieuw buikpijn van het lachen! bHet leven van een loser deel 4 - Een hondenleven/bbr /br / Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust - binnenmens - beleeft hij zijn ideale vakantie: geen verantwoordelijkheden, geen regels en lekker met de gordijnen dicht achter zijn computer gamen. br /br /Totdat zijn moeder de - perfecte - vakantie voor hem bedenkt: ze organiseert zomeractiviteiten met de familie en is ervan overtuigd dat Bram dit een van zijn allerbeste vakanties zal vinden. Bram moet naar het zwembad en er is zelfs een leesclub voor jongens.br /br /Bram bedenkt een list: hij gaat geld verdienen als tuinier. Maar wordt hij daar werkelijk rijk van? Of is hij deze vakantie veroordeeld tot zijn familie?br /br / Bekijk hier het hele assortiment van Het leven van een loser.br /

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789026132360
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Kinney, Jeff
 ● SKU (eigen artikel code): 150901820
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22027621

Meer Jeugd | 13 jaar en ouder

Meer Jeugd | 13 jaar en ouder aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder