Het orakel van de maan - Yasmin Boland


sinds 26-10-2020 3:06:04

  • Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken
  • Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken
  • Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken
Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken Grote foto het orakel van de maan yasmin boland boeken overige boeken
prijs: € 24,95
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het orakel van de maan - Yasmin Boland Boek & kaartenset De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur.
Het orakel van de maan - Yasmin Boland Boek & kaartenset
Engelstalige editie klik hier
De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur. Dankzij deze 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten van bekend astrologe Yasmin Boland leer je de mystieke kracht van de maan in jouw voordeel te gebruiken voor onder andere heling, begeleiding en bescherming. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenis van iedere kaart en hoe de maan een oplossing kan bieden voor jouw specifieke vraag of situatie. Maak je je zorgen om de toekomst of moet je een belangrijke beslissing nemen? Vraag dan raad aan de kaarten en laat de wijsheid van de maan je gids zijn.
Yasmin Boland is een gerenommeerd astrologe, maankenner en bestsellerauteur. Op haar website (www.moonology.com) post ze dagelijks maanboodschappen en wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse zonne- en maanhoroscopen.
 
Nederlands | 9789044756272 | februari 2020 | 128 pagina's | 44 kaarten


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789044756272
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 24,95


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23876562 Meld aan Aanbodpagina