Het Rad des Tijds - 5 - Vuur uit de hemel


Grote foto het rad des tijds 5 vuur uit de hemel boeken literatuur
€ 12,95
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Het Rad des Tijds - 5 - Vuur uit de hemel
Robert Jordan
9789024527205
Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. -. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1997. Taal: Nederlands.
Robert Jordan, Rad des Tijds 5 - Vuur uit de Hemel Het Rad des Tijds is onbetwist de meest aansprekende fantasy-cyclus van de afgelopen decennia. In dit ambitieuze epos verhaalt Robert Jordan van een profetie die lang geleden is gedaan, van een eeuw die lang geleden is voorspeld, de eeuw die nu is wedergekomen op het Rad des Tijds. Alles wat was, wat is en wat zal zijn dreigt nu onder de Schaduw verloren te gaan. Want zo staat het geschreven... 5 Vuur uit de Hemel Het Einde van de Eeuw nadert met rasse schreden, de winden der verandering doen hun werk, tot groot verdriet van velen. Rhand Altor, die onder enorme druk staat, leidt een wankel verbond tegen de Schaduw, terwijl de Duistere het web weeft waarin hij de mensheid aan zich wil onderwerpen. Daar komt nog bij dat de winter is aangebroken, maar vreemd genoeg blijft de hitte en heersen droogte en hongersnood. Velen willen Rhand aan hun zijde. Wie zal slagen? Wie niet? Wat ook de uitkomst zal zijn, de prijs zal hoog zijn... `Robert Jordan is verreweg de populairste fantasy-auteur van nu, en dat laat zich heel goed verklaren.' New York Times
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789024527205
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 110500954
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21332796

Meer Literatuur

Meer Literatuur aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Franklin
Franklin
€ 6,85
Fantoompijn
Fantoompijn
€ 4,99
Wat overblijft
Wat overblijft
€ 2,45