Het School SmoeltjesSchrift (5 stuks)


sinds 22-12-2020 02:18:52

Grote foto het school smoeltjesschrift 5 stuks boeken overige boeken
prijs: € 32,50
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het School SmoeltjesSchrift (5 stuks)
Een dagboek, maar dan speciaal over de schooldag. Dat is het nieuwe School-SmoeltjesSchrift! Dit vrolijk vormgegeven schrift is een invuldagboek voor basisschoolleerlingen (ongeveer vanaf groep 5) dat hen helpt de schooldag op een prettige manier af te ronden. Bovendien kan het voor leerkrachten een goed hulpmiddel zijn om te zien wat er bij de leerling leeft.
Leerlingen schrijven aan de hand van smileys en korte vragen op wat er die dag op school leuk en niet leuk was, waar ze om hebben gelachen of waarvan ze zijn geschrokken. Zo kunnen ze de dag ‘van zich af’ schrijven. Bovendien leren ze emoties te uiten en worden ze uitgedaagd iets van zichzelf bloot te geven.
Het schrift bestaat uit 80 pagina’s (genoeg voor een heel schooljaar) met vier invul-gedeeltes per twee pagina’s. In het midden staat elke keer een kort verhaaltje of filosofisch opdrachtje over een onderwerp, bijvoorbeeld ‘fouten maken’ of ‘anders zijn’. Ook is er de spreuk van de week, zoals: ’Een complimentje is zonneschijn in woorden’ of ‘Ik kan het’.
Een leerkracht zegt over het SchoolSmoeltjesSchrift: ‘Dit is een mooie aanvulling op bestaande SoVa-methodes. Voor kinderen is het vooral een leuke manier om de dag af te sluiten en met een ‘opgeruimd hoofd’ naar huis te gaan!’
Het schrift is A4 formaat met zachte kaft. 
Prijs is per set van 5 stuks. 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 32,50


Kenmerken: Kopen in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24572756 Meld aan Aanbodpagina