Het volle leven


sinds 28-11-2020 3:04:35

Grote foto het volle leven boeken wetenschap
prijs: € 8,40
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het volle leven
R. van Stipriaan
9789035126930
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Lange tijd waren onze landstreken het meest bruisende en, letterlijk, het meest vrijgevochten deel van Europa. Nergens vinden we de belevenissen, idealen en verlangens uit de jaren van de Republiek levendiger weerspiegeld dan in de toenmalige gedichten, toneelstukken en verhalen. Het volle leven toont ons vele intrigerende en soms nauwelijks bekende dimensies van de Nederlandse literatuur tussen 1550 en 1800. Nooit eerder bekleedde literatuur zo’n prominente plaats in het dagelijkse leven. Het dichterlijke woord was overal: uiteraard in de rederijkerskamers en theaters, maar ook op de slagvelden en Oost-Indiëvaarders. In Het volle leven maken we kennis met de meest uiteenlopende schrijvers: geleerden en ambachtslieden, beroepsauteurs en gelegenheidsdichters, rebellen en gezagsgetrouwen. Speciale aandacht krijgt de intense wisselwerking tussen literatuur, schilderkunst, filosofie en wetenschap. En uiteraard wordt er ingegaan op het leven en werk van de belangrijkste auteurs uit die tijd. Het volle leven is een meeslepende en veelkleurige kroniek van het literaire leven ten tijde van de Republiek.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789035126930
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: R. van Stipriaan
 ● SKU (eigen artikel code): 402400383


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23032610 Meld aan Aanbodpagina