Ho'oponopono - Anders bekeken - Luc Bodin


sinds 7-1-2021 03:08:08

  • Grote foto ho oponopono anders bekeken luc bodin boeken overige boeken
  • Grote foto ho oponopono anders bekeken luc bodin boeken overige boeken
Grote foto ho oponopono anders bekeken luc bodin boeken overige boeken Grote foto ho oponopono anders bekeken luc bodin boeken overige boeken
prijs: € 19,95
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een nieuwe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel
Ho'oponopono - Anders bekeken - Luc Bodin Een nieuwe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel
Ho'oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse levensfilosofie. Met deze spirituele methode kunnen we de negatieve herinneringen uitwissen die verantwoordelijk zijn voor onaangename gebeurtenissen in ons leven.
In de loop van de tijd is Ho'o pono pono enorm veranderd. Terwijl Ho'oponopono vroeger gebruikt werd om de leden van een stam te verzoenen, is die in de 20ste eeuw een doeltreffend middel voor persoonlijke heling en ontwikkeling geworden.
Tegenwoordig is het dankzij de nieuwe Ho'oponopono, die werd ontwikkeld door dr. Luc Bodin, mogelijk om nog verder te gaan. Met behulp van de juiste affirmaties, oefeningen en technieken kunnen we doordringen tot de oorsprong van een probleem: de allereerste negatieve herinnering. We kunnen ons er voor eens en voor altijd van bevrijden door die herinnering om te zetten in positieve, harmonieuze energie.
Met dit boek, dat zowel de geschiedenis van Ho'oponopono als de belangrijkste principes (Aloha, de Huna, Mana enzovoort) ervan in kaart brengt, geeft dr. Luc Bodin ons waardevolle inzichten om het leven radicaal te veranderen. Door onszelf liefde en vergiffenis te schenken, worden onze problemen verleden tijd, vinden we innerlijke vrede en vooral: ons ware ik.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789044751512
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 19,95


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22553273 Meld aan Aanbodpagina