Hoge Bomen In Hanoi


Grote foto hoge bomen in hanoi boeken literatuur
€ 6,40
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Hoge Bomen In Hanoi
Carolijn Visser
9789047103318

Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 8. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.

CAROLIJN VISSER HOGE BOMEN IN HANOI Een berooide huisvader die in de oorlog aan de kant van de Amerikanen stond, een zangeres die van Parijs droomt, een Amerikaanse GI, een dissidente schrijver, een romantische dichter die bevriend is met een prinses - dit zijn slechts enkele personen met wie Carolijn Visser op haar reis door Vietnam kennis maakte en bevriende raakte. Zij verbleef enkele maanden in Saigon en Hanoi, maakte uitstapjes naar de bergen, en reisde door de Mekongdelta en naar Hu de traditionele hoofdstad aan de oever van de Parfumrivier. Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen. CAROLIJN VISSER REIST AL JARENLANG OVER DE WERELD. HAAR REISBOEKEN LATEN EEN ONAFHANKELIJK SCHRIJFSTER ZIEN DIE ZICH AANGETROKKEN VOELT TOT MENSEN DIE ZICH ONDER BARRE OMSTANDIGHEDEN STAANDE WETEN TE HOUDEN. 'Carolijn Visser verstaat de kunst om aan de hand van persoonlijke ervarin-gen iets over de essentie van een land te vertellen.' DE VOLKSKRANT 'Als lezer heb je uiteindelijk het gevoel dat je er zelf bij bent geweest.' DE GROENE AMSTERDAMMER 'Kun je heimwee hebben naar een streek waar je nooit eerder was? Dat blijkt wanneer er zo schrijnend nabij over wordt geschreven.' VRIJ NEDERLAND

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789047103318
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Carolijn Visser
 ● SKU (eigen artikel code): 191100989
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23011347

Meer Literatuur

Meer Literatuur aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Daglicht
Daglicht
€ 3,45
Ravengod
Ravengod
€ 11,85
Jelaya
Jelaya
€ 5,90
Chanel chic
Chanel chic
€ 3,95
Avondlicht
Avondlicht
€ 2,40