Inleiding in de gezinsbehandeling


sinds 2-1-2021 03:10:11

Grote foto inleiding in de gezinsbehandeling boeken overige boeken
prijs: € 4,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Inleiding in de gezinsbehandeling
J.B. Burnham, R. Jaski
9789055740239
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 2. Jaar: 1994. Taal: Nederlands.
Er bestaat een toenemende belangstelling voor de invloed van de groep op het individu. Ook in de hulpverlening vindt een verschuiving plaats van de zorg voor het individu naar de begeleiding van het systeem waarvan het individu deel uitmaakt. Geschreven vanuit de ervaring van de auteur en zijn collega's in een kliniek voor gezinsbehandeling, wordt aandacht geschonken aan de theorie, de praktijk en de context van de werker. Daarbij wordt ook gewezen op andere milieus waarmee het gezin contact heeft, zoals werkkring, school en instellingen, vanuit de gedachte dat het totale netwerk van relaties bepalend is voor de individuele ontwikkeling.In de in dit boek opgenomen bijlagen is een aantal praktische oefeningen uitgewerkt, waarbij de intake-fase uitgebreid aandacht krijgt. Verder zijn er enkele didactische oefeningen verwerkt, evenals - zij het summier - informatie over stiefgezinnen en video-hometraining.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789055740239
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: J.B. Burnham, R. Jaski
 ● SKU (eigen artikel code): 421200472


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24172641 Meld aan Aanbodpagina