Ivanhoe


sinds 3-1-2021 03:07:23

Grote foto ivanhoe boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 16,15
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ivanhoe
Sir Walter Scott, Walter Scott
9789087200329
Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: Voordeeleditie. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Het Engeland van de tweede helft van de twaalfde eeuw beleeft roerige tijden. De Normandiërs hebben de macht overgenomen van de Saksen en streven naar een totale overheersing. Het is ook de tijd van de kruistochten: edelen en ridders trekken naar het Heilige Land om het christelijke gedachtegoed te beschermen en de stad Jeruzalem op de moslims te heroveren. Tegen deze achtergrond schreef sir Walter Scott Ivanhoe, het beroemdste boek van de aartsvader van de historische avonturenroman. De belevenissen van ridder Wilfred van Ivanhoe, die na zijn terugkeer uit het Heilige Land incognito als dolende ridder door Engeland reist, boeien van de eerste tot de laatste letter. Hij bindt tijdens een toernooi de strijd aan met vijf verwaande tempeliers onder het toeziend oog van de net zo verwaande prins John. Deze laatste, de broer van koning Richard Leeuwenhart, smeedt plannen om de macht te grijpen en stuurt zelfs een moordbrigade achter Richard aan wanneer die als dolende ridder door het land blijkt te trekken. Gesteund door Ivanhoe en de niet minder beroemde Robin Hood bindt de rechtmatige koning de strijd aan.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789087200329
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sir Walter Scott, Walter Scott
 ● SKU (eigen artikel code): 354200038


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24249982 Meld aan Aanbodpagina