Je bent geweldig


sinds 31-7-2019 04:13:46

Grote foto je bent geweldig boeken literatuur
prijs: € 2,65
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
Je bent geweldig
Jill Mansell
9789021808789
Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen. Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat. Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie? Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgoodromans, altijd met humor en romantiek. 'Jills boeken zijn altijd een feestje.' De Telegraaf 'Een ongecompliceerd verhaal om in de zon te lezen.' Libelle 'Vol romantiek, humor en met een happy end.' de Volkskrant
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789021808789
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 220100162


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20882853 Meld aan Aanbodpagina