Jennifer Clement - Gebed voor de vermisten


sinds 10-6-2024 16:06:45

Grote foto jennifer clement gebed voor de vermisten boeken literatuur Grote foto jennifer clement gebed voor de vermisten boeken literatuur
prijs: € 9,98
Locatie : Roermond  (Limburg)

Kenmerken

Soort boek : Paperback
Staat : Nieuw

Beschrijving

INCLUSIEF PORTO!
ISBN: 9789023482895.
De Bezige Bij, A'dam, 2014; 238 blz. Paperback.
SPLINTERNIEUW. Formaat: 13,5x21,5
Prijs is INCLUSIEF VERZENDKOSTEN binnen Nederland!
INFO: Ladydi Garcia Martínez leeft in een wereld waarin het gevaarlijk is om een meisje te zijn. In het Mexicaanse dorp waar ze woont, worden zij en haar vriendinnen verkleed als jongens en door hun moeders `lelijk gemaakt om ze te beschermen tegen ontvoeringen en de criminele bendes die de regio terroriseren.
De vrouwen moeten voor zichzelf zorgen, aangezien vrijwel alle mannen verdwenen zijn om elders op zoek te gaan naar werk. Terwijl haar moeder wacht op de terugkeer van haar man, droomt Ladydi van een toekomst die meer inhoudt dan enkel overleven.
De lezer volgt Ladydi van haar dorp naar een groot huis in Acapulco tot in een vrouwen-gevangenis in Mexico-Stad; haar veerkracht en vindingrijkheid geven hoop in deze hart-verscheurende omstandigheden.
Met Gebed voor de vermisten schreef de veelgeprezen auteur Jennifer Clement een ontroerende en actuele roman over de rauwe werkelijkheid van het moderne leven in Mexico. Dankzij haar immer hoopvolle hoofdpersonage is dit een onvergetelijke roman over vriendschap, familie en volharding.
Kenmerken: Soort boek: Paperback, Staat: Nieuw, Kopen in Roermond


Stuur bericht
Advertentienummer: 117617917 Meld aan Aanbodpagina