Jong van geest


Grote foto jong van geest boeken hobby en vrije tijd
€ 3,40
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Jong van geest
Jan Auke Walburg
9789046809167

Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Er gaat onvoorstelbaar veel maatschappelijk kapitaal verloren door de onterechte aannames over ouder worden, zoals: oplopen in leeftijd vergroot de kans op depressies en cognitieve achteruitgang, maakt eenzaam en kost de maatschappij bovendien handen vol geld. Jong van geest ontkracht vanuit de wetenschap zo goed als alle mythes over ouder worden. Het boek is een oproep aan de 55+Õers om op de drempel van een nieuwe levensfase de oude idealen uit hun jeugd weer op te pakken. Jan Auke Walburg laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om op latere leeftijd een zinvol, productief en bevredigend leven te leiden en een mooie bijdrage te leveren aan de omgeving. Veel mensen hebben vanaf hun pensionering nog minstens twintig tot vijfentwintig jaar in goede gezondheid voor zich, kennen een grotere vrijheid dan voorheen en hebben voldoende levenservaring om verstandige keuzes te maken. Alle reden voor optimisme dus! Jan Auke Walburg is directeur van het Trimbos-instituut, het nationale wetenschappelijke instituut voor de geestelijke gezondheid. In zijn werk vormt het verbeteren van de kwaliteit van leven een rode draad.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789046809167
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Jan Auke Walburg
 ● SKU (eigen artikel code): 240100307
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20888006

Meer Hobby en Vrije tijd

Meer Hobby en Vrije tijd aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

On life
On life
€ 4,45
De Wokbijbel
De Wokbijbel
€ 6,90
Ketchup
Ketchup
€ 2