Kindergeneeskunde


sinds 15-1-2021 03:05:51

Grote foto kindergeneeskunde boeken overige boeken
prijs: € 5,05
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kindergeneeskunde
J. van Den Brande
9789035227118
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. verkleurd Conditie: Redelijk. Editie: 3. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Het vertrouwde boek Kindergeneeskunde van Van den Brande is voor het eerst gebonden en uitgevoerd met een luxe harde omslag en leeslint. Dit komt de duurzaamheid van dit gewaardeerde boek zeker ten goede. Inhoudelijk is deze versie ongewijzigd van de voorgaande druk. Onder leiding van een driekoppig redactieteam, prof. Van den Brande, prof. Heymans en prof. Monnens, onderging dit boek een ingrijpende inwendige en cosmetische operatie. De inhoud is geactualiseerd, en door toevoeging van casuïstiek en het apart bespreken van dilemma's en controversen wordt de tekst dichter bij de realiteit van alledag gebracht. Het algemeen register is aanzienlijk uitgebreid, en ten behoeve van de studeerbaarheid is een apart register toegevoegd dat gebaseerd is op de eindtermen van de artsopleiding. Bovendien is de vormgeving overzichtelijker en aantrekkelijker geworden. Ruim zestig auteurs, waaronder veel nieuwe, leverden hun bijdrage aan de derde druk van dit standaardwerk. Zij vertegenwoordigen vrijwel alle Nederlandse en Belgische universiteiten.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789035227118
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: J. van Den Brande
 ● SKU (eigen artikel code): 150402082


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21731449 Meld aan Aanbodpagina