Kittenwijzer

sinds 31-12-2020 03:06:19

Grote foto kittenwijzer boeken hobby en vrije tijd
prijs: € 6,20
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kittenwijzer
Peter Neville
9789023009481
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands.
Het ideale boek voor de (toekomstige) kattenbezitter die zijn kitten wil opvoeden tot een vrolijke, aanhankelijke en prettige huisgenoot. De KITTENWIJZER geeft uitvoerig advies over de verzorging en opvoeding van de jonge kat, waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van gedragsproblemen in plaats van het corrigeren ervan. Het boek geeft tips voor het selecteren van een gezonde, levenslustige kitten uit een nest, waarbij een beknopt overzicht van de belangrijkste kattenrassen Li helpt de huisgenoot te kiezen die het beste bij U past. Aparte hoofdstukken zijn o.a. gewijd aan de ontwikkeling, de levensstijl en de gezondheid van uw kitten. De KITTENWIJZER schenkt veel aandacht aan het gedrag van de kat en legt uit hoe dit uiterst gespecialiseerde roofdier zich aanpast aan een leven onder de mensen. Als u de adviezen van Peter Neville en Claire Bessant opvolgt, zult U geen last krijgen van ergerlijk kattengedrag als het krabben aan meubilair of het uitzetten van geurvlaggen binnenshuis. Geïllustreerd met tientallen kleurenfoto's die een waardevolle aanvulling vormen op de tekst.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789023009481
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Peter Neville
 ● SKU (eigen artikel code): 461700170


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24169454 Meld aan Aanbodpagina