Kleine wondertjes


sinds 14-11-2020 4:01:37

Grote foto kleine wondertjes boeken overige boeken
prijs: € 14,15
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kleine wondertjes
Astrid Kinébanian, Chris Kuiper
9789059316508
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Iedereen kent situaties die op het netvlies gebrand staan. Iedereen die gebruikmaakt van de zorg of werkt in de zorg uiteraard ook. Het gaat vaak om successen en leerervaringen. Dergelijke situaties zijn de bron voor verhalen die raken, verwarren, verbazen, die dierbaar zijn. Cliënten en ergotherapeuten hebben dergelijke verhalen verzameld, waarvan er vijfendertig in deze bundel staan afgedrukt. Deze verhalen geven in het kort weer wat een kracht mensen kunnen halen uit betekenisvol handelen en wat essentieel is in het contact tussen cliënten en ergotherapeuten. Verhalen die inzicht kunnen geven in de ervaringswereld van cliënten en therapeuten. Mooie illustraties van het beroep, inspiratie voor onderwijs en praktijk, maar vooral getuigenissen van het bijzondere van het alledaagse handelen. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer verhalen te vertellen en te schrijven zijn over ‘het wonder’ hoe mensen tegenslagen en beperkingen overwinnen. We stellen het op prijs als men deze verhalen (in een Word document) blijft toesturen naar het mailadres kleinewondertjes@budh.nl. Wellicht kan dan over een aantal jaren een nieuw boek met ‘kleine wondertjes’ verschijnen.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789059316508
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Astrid Kinébanian, Chris Kuiper
 ● SKU (eigen artikel code): 372900215


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23545157 Meld aan Aanbodpagina