Kunnen vogels niezen?


sinds 3-12-2021 03:08:43

Grote foto kunnen vogels niezen boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 9,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kunnen vogels niezen?
Katrijn de Wit
9789463832762

. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2021. Taal: Nederlands.

Hoeveel talen spreken papegaaien? Heeft een huismus hoogtevrees? De makers van Wijze Weetjes bewijzen sinds hun debuut Mag je haaien aaien? dat ze de juiste vragen stellen om hun jongste lezers te prikkelen, en hun oudste lezers iets bij te leren.

Kunnen vogels niezen? is opnieuw een verrassend boek vol wijze weetjes over alle vogels in de lucht. Humor, poëzie, wetenschap en een vrolijke tekenstijl gaan kleurrijk hand in hand. Een boek om met grote ogen te beleven.

Wijze Weetjes wil verwonderen, verbeelden en verwoorden. Auteur Katrijn De Wit, illustrator Inge Rylant en vormgever Laura Bergans brengen met deze reeks een ode aan de fantasie.

Katrijn De Wit is licentiate Kunstgeschiedenis en Theaterwetenschappen. Ze werkte als brandmanager voor verschillende VRT-merken en doet de pers en communicatie van een grote internationale kunstinstelling. De verwonderde blik op de wereld van haar twee zonen inspireerde haar tot het schrijven van dit boek.

Inge Rylant is een illustrator en printontwerper uit Antwerpen. Ze werkt aan projecten die illustratie en grafisch ontwerp combineren op een hedendaagse manier met de focus op een fris kleurenpalet en sterke compositie.

Laura Bergans is grafisch ontwerper. Haar ervaring gaat van kunsteducatieve publicaties voor kinderen tot branding voor modehuizen en culturele instituten. Laura’s stijl is herkenbaar, er zit energie en speelsheid in al haar projecten.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikelcode): 9789463832762
 ● ISBN (artikel code): 9789463832762
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Katrijn de Wit
 ● Primaire Auteur: Katrijn de Wit
 ● SKU (eigen artikel code): 713900111


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26251009 Meld aan Aanbodpagina