Leerboeken voor radiologisch laboranten - Radiotherapie bij


Grote foto leerboeken voor radiologisch laboranten radiotherapie bij boeken overige boeken
€ 46,99
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Leerboeken voor radiologisch laboranten - Radiotherapie bij de oncologische patient
J Hegeman
9789035228672

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 3. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

Leerboeken voor radiologisch laboranten - Radiotherapie bij de oncologische patient 3e druk is een boek van J Hegeman uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789035228672 Radiotherapie bij de oncologisch patiënt maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. De uitgave van deze boeken is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL). De hbo-opleiding Medisch Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) en Elsevier gezondheidszorg. In deze nieuwe druk komt, na een geheel herzien algemeen hoofdstuk over de stralingsbehandeling, de bestraling van tumoren in specifieke gebieden aan de orde. In de eerste hoofdstukken wordt de radiotherapeutische behandeling van mammatumoren, gynaecologische tumoren, tumoren van de tractus urogenitalis, tractus digestivus en tractus respiratorius behandeld. Vervolgens komt de radiotherapie bij de tumoren in het hoofd-halsgebied, het centrale zenuwstelsel, het lymfatisch systeem, de huid, het bot, en de weke delen aan de orde. Tevens wordt er aandacht besteed aan radiotherapie bij kinderen, palliatieve radiotherapie en de combinatie van andere behandelingen met radiotherapie. Wetenschappelijk onderzoek en de (psychosociale) zorg voor de kankerpatient worden beschreven in de laatste hoofdstukken.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789035228672
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 250700039
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21679146

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Regels
Regels
€ 36,90
Goederenrecht
Goederenrecht
€ 14,99
Globalization
Globalization
€ 13,45
Wereldfilosofie
Wereldfilosofie
€ 39,80