Mandala'S

sinds 2-1-2021 03:10:11

Grote foto mandala boeken overige boeken
prijs: € 4,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mandala'S
Ir. Hans Snelders, S. Sinnige
9789080821712
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
Mandala's zijn cirkels die heelheid en verbondenheid symboliseren. In onze jachtige Westerse wereld wordt niet veel aandacht besteed aan de kracht van symbolen, maar dat ze effect hebben, ervaren we elke dag. Verkeersborden en logo's van grote bedrijven roepen bij iedereen herkenning en associaties op. Mandala's, de kracht van creativiteit is bedoeld je meer inzicht te geven in de betekenis en mogelijkheden van het maken van mandala's. Het is een praktische en be-knopte handleiding die je kunt gebruiken als inspiratie en als naslagwerk. De weg naar je eigen mandala zal altijd van die van een ander verschillen. Al is het al vanwege de materialen en technieken die je kiest te gebruiken. De resultaten zullen altijd overeenkomen: meer inzicht in jezelf en daarmee een stap dichter bij de heelheid en verbondenheid met onze omgeving die we allemaal willen ervaren.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789080821712
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Ir. Hans Snelders, S. Sinnige
 ● SKU (eigen artikel code): 171000685


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20914907 Meld aan Aanbodpagina