Manon Spierenburg - Idogs

sinds 10-11-2017 20:51:07

Grote foto manon spierenburg idogs boeken literatuur
prijs: € 8,39
Locatie : Roermond  (Limburg)

Kenmerken

Soort boek : Paperback
Staat : Nieuw

Beschrijving

INCLUSIEF PORTO.
ISBN: 9789060055724.
Thomas Rap, Amsterdam, 2005. 253 blz.
Boek is helemaal nieuw; geschikt als cadeau!
PRIJS IS INCLUSIEF VERZENDKOSTEN binnen Nederland.
INFO inhoud:
Na een optreden met haar band in Hamburg wordt saxofoniste Jana de tourbus uitgeknikkerd door leadzanger Lex, haar liefhebbende vriend. Op het asfalt van de Duitse Autobahn ontmoet ze een jong hondje dat een vergelijkbaar lot heeft ondergaan.
Samen liften ze terug naar Amsterdam, waar Jana moet constateren dat ze door Lex uit huis en uit de band is gezet. Dakloos, werkeloos en euroloos bestaat haar enige bezit nog uit het herdertje, dat ze Oscar heeft genoemd. Op zoek naar een nieuwe band stuit Jana op een advertentie van Idogs.
Idogs is een groots opgezette talentenjacht voor honden, uitgesmeerd over twintig afleveringen en gebaseerd op een wegstemsysteem via telefoon en sms. De winnende hond krijgt de hoofdrol in de door dezelfde omroep uit te zenden zesdelige televisieserie, gebaseerd op de avonturen van Albert, de eerste Amsterdamse politiespeurhond (die overigens werkelijk bestaan heeft).
Het lijkt erop dat zij Idogs tot een succesvol einde zullen brengen, maar dan komt Oscars rechtmatige eigenaar hem opeisen....
Kenmerken: Soort boek: Paperback, Staat: Nieuw, Kopen in Roermond

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 1133394 Meld aan Aanbodpagina